Malazgirt Ortaokulu

WEB https://adanamalazgirt.meb.k12.tr
Adres : Barış Mahallesi 50030 Sokak No43 Seyhan/Adana Türkiye 01190
VİZYON : Her kesimin memnun olduğu,sevgi ve saygıya dayanan huzurlu bir ortam oluşturup,bütün öğrencilerimizi;sağlam ahlak ve karakterli , başarılı , düşünebilen kendine güvenen,sınav kazanmış ilköğretim mezunları haline getirmektir.
MİSYON : Öğrencilerimizi; çağdaş ve bilimsel yöntemlerle,sağlıklı ve güvenli bir ortamda,nitelikli eğitim-öğretim sunup;iyi birer insan olarak bir üst kuruma göndermektir.
BAŞARILAR : 1. Planlı ve sürekli okul gelişimi temel felsefemizdir. 2. TKY�ni önemseriz. 3. Bilimselliği,katılımı,başarıyı,öğrenci merkezli eğitimi ve gelişimsel rehberliği temel eğitim yaklaşımları olarak kabul ederiz. 4. Eğitim-öğretimi;sevgi-saygı çerçevesinde,sağlıklı ve güvenli bir ortamda yaparız. 5. Her kesimin memnuniyetine önem veririz. 6. Okul-veli,okul-çevre ve okul-üniversite işbirliğini sağlarız.

Saatler : 08:30 Ders Başlama 15:05 Ders Bitiş.
Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım : Şehir Merkezinden Fevzipaşa Nedimbey Otobüsü ve Barkal-Fevzipaşa-Nedimbey dolmuşu ile gelinir
Yerleşim Yeri : Barış Mahallesi 50030 Sokak No:43 Seyhan/Adana Türkiye 01190
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 1 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuz 2017/2018 Eğitim-Öğretim yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde pilot uygulamasına başlanan, 5.Sınıflarda Yabancı Dil Ağırlıklı Eğitim Uygulanan Okullar kapsamına alınmıştır.